Haliç Kongre Merkezi 24. Uluslararası Tromboz Kongresi’ni Ağırladı

24. Uluslararası Tromboz Kongresi 4-7 Mayıs 2016 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde başarıyla gerçekleştirildi.

Kongre bilimsel programında temel, klinik ve laboratuvar bilimleri alanındaki son gelişmeler derinlemesine konuşuldu. Kongre katılımcıları Türk müziği, sanatı ve mimarisini keşfetme fırsatı bulmanın yanı sıra dünyaca ünlü lezzetli Türk ve Osmanlı mutfağını tadarak İstanbul’da bulundukları süre zarfında Türk misafirperverliğini doyasıya yaşadı.

24. Uluslararası Tromboz Kongresi Başkanı Sayın Prof.Dr. Ahmet Muzaffer Demir,; Şikago Loyola Universitesi’nden Sayın Prof. Dr. Jawed Fareed ; New York Albany İlaç Araştırma Enstitüsü, Eczacılık ve Sağlık Bilimleri’nden Sayın Prof. Dr. Shaker Mousa ; Serenas Group Proje Koordinatörü Sayın Gökçe Onay ve Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Sayın Handan Boyce organizasyon sürecine ve İstanbul’un lider kongre destinasyonu olarak önemine dair görüşlerini bu söyleşimizde bizlerle paylaştılar.

Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce; “Kongrenin ev sahibi olarak Organizasyon Komitesi ile birlikte çok sıkı bir işbirliği içerisinde omuz omuza çalıştık ve sonucunda çok başarılı bir organizasyona imza attık. 24. Uluslararası Tromboz Kongresi’nin istanbul’da gerçekleştirilmiş olmasından büyük kıvanç duyuyoruz, böylesine önemli uluslararası bir kongreyi şehrimizde ağırlayarak İstanbul’un lider bir kongre destinasyonu olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk” diye belirtti.